Förstärkt Arbetsträning i Göteborg

Tjänsten Förstärkt arbetsträning är ett individanpassat och personligt stöd i deltagarens utveckling. Här genomför vi aktiviteter som rustar dina sökanden på vägen tillbaka till arbetsmarknaden.

Ett exempel inom arbetsträningen var när Tetiko började tillverka ansiktsvisir för vården. I samband med att pandemin slog till med full kraft och en stor brist av sjukvårdsmaterial uppstod hjälpte Tetiko och många deltagare vården och genom att tillverka och skänka visir till sjukhus och andra vårdinrättningar.

Vi har förstärkt arbetsträning i en verkstadsmiljö som innehåller bland annat avsyning, felsökning, komponentbyte, miljöarbete, lego-arbeten, packning och leveranshantering. Innehållet planeras tillsammans med dig som handläggare på Arbetsförmedlingen och våra handledare på Tetiko.

Arbetsträning i Göteborg

Tjänsten Arbetsträning är till för arbetssökande som varit utan arbete en längre tid och är i behov av att arbetsträna på en arbetsplats. Målet är att din sökande ska komma igång med arbete efter en lång tid utanför arbetsmarknaden. Vi har kontor på nära Tynnered i Västra Frölunda samt Hisingen mot Tuve och Brunnsbo.

Tetiko – Rusta och Matcha i Göteborg


Tetikos mål är att matcha individer med arbetsgivare och bidra till minskat utanförskap och framgångsrik integration. Som leverantör av Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och Matcha brinner vi för att varje person ska hitta sin plats på arbetsmarknaden i Göteborg. Din handledare kartlägger dina kunskaper och behov, coachar dig och matchar mot lämpliga studier och arbetsgivare. Vi har hela Göteborgsområdet som arbetsfält, inklusive Mölndal, Partille och Frölunda.
Vi har även hjälpt arbetssökande från andra områden som Lindome, Kungsbacka och Alingsås att komma ut i arbete eller studier.

KA-nummer: 10072780

Tjänsten är ett individuellt anpassat stöd och coachning mot anställning eller utbildning. Vi jobbar med ICF certifierade coacher och examinerade studie-och yrkesvägledare. Insatser som din sökande kan få ta del av är exempelvis kartläggning av kompetenser, erfarenheter, och yrkesområden, kontakter med arbetsgivare, studiebesök, seminarier, och datorundervisning.

Rusta och matcha Göteborg är en ypperlig sida för dig som vill läsa mer om Rusta och Matcha och Tetikos arbete.

Rehabinsatser i Göteborg

Söker du som handläggare på AF eller Försäkringskassan efter en arbetsplats med rehabiliteringsmöjlighet med stor anpassningsbarhet är Tetiko redo. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa till.
Västra Frölunda/Högsbo, Madelene Thyrén Halling 0720-840 00 89
Hisingen, Linda Andersson 0790-65 88 99

Kontakta oss för mer information.

Samtliga tjänster är avtalade med Arbetsförmedlingen.

Supporter för Barncancerfonden